TILBUD OM MEDLEMSKAB

En smuk aften i AGC sponsorforum

16 maj 2018

Mandag den 14 maj, var alle vore sponsorer inviteret til en hyggelig 9 hullers golfrunde på vores smukke bane, alt var perfekt, vejret viste sig fra sin smukkeste side, greens var lynhurtige og fair, det kunne ikke blive bedre.

Efter runden var der tid til hyggesnak, over en Unico Burger og et glas øl eller vin efter behag.

Både under runden og det efterfølgende samvær var der tid til netværkssnak, der blev udvekslet mange gode synspunkter og givet mange gode råd. En skøn aften.

Men som billedet antyder var der også andet i spil, Mette fra sponsorudvalget havde igen udfordret “bæveren” alias Anders Fransen fra AP Gulvafslibning, som også besejrede hende sidste gang. Kom bare an grinede bæveren sejrsikkert, jeg har 41 point på kontoen fra forårsturneringen i søndags, så det bliver en kort dag på kontoret, også slog de ud på 1. tee.
Det gik op og ned undervejs for dem begge, men på hul 7 slog Mette til, da hun sænkede et birdie putt på 4 meter, tag den bæver udbrød hun storsmilende, og sådan fortsatte det runden ud.

På den første bold var vores egen Erik Jakobsen, der har spillet golf siden han kunne gå, sat i bold med langt slående Søren fra vores hjemmesidefirma Høks, og Casper fra firmaet Cand+, – der var drabelige slag fra de unge mennesker, der prioriterede længde frem for retning.
I bruger jo de andre hullers fairways, gryntede Erik da han for fjerde gang puttede bolden i hul for en par, men en hyggelig runde med gode ideer til spilforbedring af Erik havde de.

Nå men vinderen blev:
Rasmus Høks med 18 point og Anders Fransen alias bæveren ligeledes med 18 point, men Rasmus var bedst på de sidste huller.

Nedenfor ses stemningsbilleder fra banen.