Nyt fra klubbens restaurant

13 apr Nyt fra klubbens restaurant

En nyskabelse her i restauranten er

UGENS GOLFERER – TO GO OR TO STAY

 

Ugen 10-16. APRIL

DEN VARME

Pande & smørstegte frikadeller

Sennep stuvet kål & kartofler

Sennep, rødbeder & persille

LILLE (2 frikadeller) KR. 89,-
STOR (4 frikadeller) KR. 129,-

 

SALATEN

Salater & kål med landskinke & havgus

Sennepsdressing, syltede løg & persille
Brød & dip

KR. 89,-

 

Ugen 17-23. APRIL

 ”HERREGÅRDSBØF”

Hakkebøf & kold bearnaisecreme
Pommes sauté & ærter

LILLE (1 bøf) KR. 89,-
STOR (2 bøffer) KR. 129,-

 

SALATEN – ”ÆRTEFRANCAISE”

Ærter, løg & bacon & hjertesalat
Estragondressing, ærteskud & kørvel
Brød & dip

KR. 89,-


Ugen 24-30. APRIL

TARTELETTER

Tarteletter med høns i svampe a la creme

LILLE (3 stk.) KR. 89,-
STOR (5 stk.) KR. 129,-

 

SALATEN – ”CAESAR SALAT”

Hjertesalat, havgus & caesar dressing
Confiteret kylling & croutons
Brød & dip

KR. 89,-


Alle uger:

DE FLADE

Uspecificeret (se billedet ovenfor)

1 stk. KR. 35,-
2 stk. KR. 65,-
3 stk. KR. 90,-

 

BANESANDWICH

KR. 35,-