Nyt fra klubbens restaurant
En nyskabelse her i restauranten er
UGENS GOLFERER – TO GO OR TO STAY
Ugen 10-16. APRIL
DEN VARME
Pande & smørstegte frikadeller
Sennep stuvet kål & kartofler
Sennep, rødbeder & persille
LILLE (2 frikadeller) KR. 89,-
STOR (4 frikadeller) KR. 129,-
SALATEN
Salater & kål med landskinke & havgus
Sennepsdressing, syltede løg & persille
Brød & dip
KR. 89,-
Ugen 17-23. APRIL
”HERREGÅRDSBØF”
Hakkebøf & kold bearnaisecreme
Pommes sauté & ærter
LILLE (1 bøf) KR. 89,-
STOR (2 bøffer) KR. 129,-
SALATEN – ”ÆRTEFRANCAISE”
Ærter, løg & bacon & hjertesalat
Estragondressing, ærteskud & kørvel
Brød & dip
KR. 89,-
Ugen 24-30. APRIL
TARTELETTER
Tarteletter med høns i svampe a la creme
LILLE (3 stk.) KR. 89,-
STOR (5 stk.) KR. 129,-
SALATEN – ”CAESAR SALAT”
Hjertesalat, havgus & caesar dressing
Confiteret kylling & croutons
Brød & dip
KR. 89,-
Alle uger:
DE FLADE
Uspecificeret (se billedet ovenfor)
1 stk. KR. 35,-
2 stk. KR. 65,-
3 stk. KR. 90,-
BANESANDWICH
KR. 35,-