TILBUD OM MEDLEMSKAB

Der spilles vinterbane fra tirsdag morgen

17 november 2017

Fra tirsdag den 21. november lukker sommerbanen og sommergreens for sæsonen.

Der spilles derfor permanent på vinterbane og vintergreens indtil sommerbanen og sommergreens åbner igen i foråret.
Dette betyder også at puttinggreen samt indspilsområdet er lukket.

Forholdsreglerne omkring spil på banen, vil være som altid. Det betyder at hvis forholdene ikke er gunstige vil banen også blive lukket ned i perioder. Slitagen på spillefladen er jo lige så stor uanset om vi spiller den ene vej eller den anden.

I den kommende periode kan der forekomme lukninger af banen, da vi kommer ind i en kritisk periode med skiftende +/ – temperaturer. Nattefrosten gør at den øverste del af jorden bliver hård, der kommer en frost skorpe. Under frostskorpen er jorden ikke frosset, men vandmættet og levende. Trafik herpå vil forsage at rødderne knækker i jorden, hvilket ikke er ønskværdigt.

Ydermere skal det forventes at banen i perioder, som ved sommergreens, spilles i en kortere 9-hullers version, da de lavere liggende områder er mere våde end de øvre.

Efter et lang og vådt efterår, håber vi stadig at i kan holde modet oppe og udvise forståelse for beslutningerne.

Vedr. vintergreens har vi valgt at topdresse dem relativt tungt, (venligst udført af Jørn Lei med flere) for at gøre dem så tørre i overfladen som muligt. Det betyder at bolden nok ikke ”løber væk”. Men vi har valgt at vægte tørhed frem for rul.

Husk at lægge op, og meget gerne tee op på fairway.

Husk at lægge tørv på plads.

Med venlig hilsen
Kim