TILBUD OM MEDLEMSKAB

2BeSeen – Dit SEO bureau i Aarhus

18 juni 2019

Hvad end du har en ny virksomhed eller har været kørende længe, så kan der altid være brug for en hjælpende hånd til online markedsføring. På den måde kan du styrke virksomhedens position på markedet. Hos SEO-bureauet 2BeSeen i Århus kan vi heldigvis tilbyde dig kompetent hjælp, når det kommer til at skabe mere synlighed omkring din virksomhed i den online verden. Vi beskæftiger os med alt inden for SEO i Aarhus, som består af blandt andet organisk markedsføring, Google Ads, linkbuilding og meget mere. Du behøver derfor ikke lede videre længere, hvis du er på udkig efter en hjælpende hånd, som kan give din virksomheds online position det boost, som den har brug for.

Derfor er online markedsføring et must

I vores globaliserede verden, hvor alt efterhånden foregår over computeren eller en smartphone, er det vigtigt, at du som virksomhedsejer sikrer dig selv en god position online. Dette er essentielt for at være konkurrencedygtig.

Det er naturligvis ikke alle, som har erfaring med online markedsføring, og det er ikke ligefrem noget, du lærer fra den ene dag til den anden. Der findes en bred vifte af teknikker og processer, som kan fremme din virksomhed online, og her kan vi hos 2BeSeen hjælpe dig. Vi udøver diverse former for SEO i Aarhus, så vi kan hjælpe dig med at skabe synlighed omkring din virksomhed ved hjælp af online markedsføring.

Det handler om at ligge øverst

Når det kommer til søgeresultater i Google, nytter det ikke meget, hvis din virksomhed først dukker op langt nede i søgeresultaterne eller ligefrem på side 5. Der er et hav af undersøgelser, som viser, at langt størstedelen af søgende klikker på det første søgeresultat i feltet. Det betyder derfor, at det er enormt vigtigt for din virksomheds hjemmeside at ligge så højt i søgeresultaterne som muligt. Hos 2BeSeen hjælper vi dig med at skabe en online strategi, som er med til at få din hjemmeside eller webshop helt til tops i Google’s søgeresultater, så du altid ligger nummer 1.

Disse online markedsføringsteknikker kan vi som SEO-bureau i Aarhus hjælpe med

Der findes et hav af forskellige online markedsføringsteknikker, og vi har hos 2BeSeen godt styr på alt inden for SEO. Nogle af de teknikker, vi fokuserer meget på, når vi hjælper din virksomhed med at blive mere synlig online, er blandt andet:

  • Organisk søgemaskineoptimering
  • Google Ads
  • Linkbuilding

Disse tre teknikker har en stor indflydelse på, hvor godt din hjemmeside er placeret i Google’s søgeresultater. Der er dog stor forskel på, hvordan de hver især benyttes. Her er der en kort gennemgang.

Søgemaskineoptimering: Organisk søgemaskineoptimering er en gratis metode til at forbedre din placering i søgeresultaterne, hvor der fokuseres på blandt andet at bruge de rette søgeord i dine hjemmesidetekster.

Google Ads: Er en online markedsføringsteknik, hvor du blandt andet kan vælge at betale for at få annoncer omkring din virksomhed vist i Google’s søgeresultater.

Linkbuilding: Linkbuilding er en teknik, hvor der primært bliver arbejdet med artikler og blogindlæg, som linker ind til din hjemmeside.