TILBUD OM MEDLEMSKAB
Vælg en side

Aarhus Golf Club søger trænerelev

14 december 2021

Aarhus Golf Club er en klub med knapt 1.250 aktive medlemmer, fordelt solidt på alle medlemsgrupper – fra begyndere til elitespillere i alle aldersgrupper, lige fra juniorer til seniorer.

Aarhus er en klub i fremgang med sund økonomi, sunde værdier og gode traditioner.

Vi har fokus på højt serviceniveau og god trivsel.

Dit arbejde

Du vil i Aarhus Golf Club få dig en læreplads, hvor du vil få medansvar fra dag ét – med mulighed for at udvikle dig gennem hele uddannelsen.

Du vil stifte bekendtskab med holdtræninger, individuelle lektioner på alle niveauer og træning af juniorer og elitespillere. Du vil skulle deltage i udvalgsarbejde, boldopsamling, Shop / kontor pasning, i sæsonplanlægning og vil få mulighed for at deltage i den årlige klubrejse med klubbens pro.

Din profil

For at kunne påbegynde uddannelsen som golftræner, skal du være 18 år, have bestået studentereksamen (HHX, HF, HTX), og have et officielt DGU-registreret handicap på 6,0 for kvinder og 4,0 for mænd.

Du skal være imødekommende og kunne trives i et travlt og energisk miljø. Du skal som person have et godt humør med et stærkt drive, være åben og social og have lysten til at løse mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag.

Din kontrakt vil blive udarbejdet i overensstemmelse med dansk PGA’s regler og retningslinjer. Send en motiveret ansøgning til klubbens pro, Steven Chad, på sc@stevenchad.dk.

Du er også velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte Steven på tlf. 41401553. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi forventer en ansættelse pr. 1. marts 2022