TILBUD OM MEDLEMSKAB

Alle de plasttyper din virksomhed har brug for

18 juni 2019

Du har måske oplevet, at det kan være svært at finde en leverandør til lige præcis dén type plast, som din virksomhed har brug for. Heldigvis behøver du ikke at lede meget længere, for hos HN Group støber vi mange forskellige emner hver eneste dag i mere end 400 forskellige plasttyper. Det betyder, at chancen for, at vi har eller kan skaffe den type plast, som din virksomhed har brug for, er ganske stor.

Hos HN Group fokuserer vi altid på kundens behov, når vi sammen skaber kreative løsninger i sprøjtestøbt og thermoformet plast. Det gør vi ved at sætte os ind i din virksomheds udfordringer og hverdag for på den måde at skabe det resultat, som du har savnet.

 

Hos HN Group har vi oparbejdet en stor erfaring med plaststøbning. Vi støber blandt andet plast af:

  • PPS Ryton
  • PPS Fortron
  • PEEK fra Victrek (og andre højtemperatur materialer)

Stabile og særdeles holdbare plasttyper

Både PPS Ryton og PPS Fortron er plasttyper, som er exceptionelt stabile og resistente overfor både store temperatursvingninger og kemisk påvirkning. Desuden er de meget modstandsdygtige overfor vandoptag, hvilket gør dem til effektive og langtidsholdbare plasttyper. De sidste mange år har vi oparbejdet en solid erfaring i brugen af PPS Ryton og PPS Fortron, og derfor kan vi også garantere dig en grundig og sikker håndtering af disse plasttyper. Et eksempel på vores efterhånden solide erfaring er, at vi i dag anvender mere end 250 ton PPS Fortron og 10 ton PPS Ryton.

 

Vores arbejde med plasttyper bygger på:

  • Mange års erfaring
  • Stor viden og engagement for plastbranchen
  • Fingerspidsfornemmelse for hvad din virksomhed har brug for
  • Konstant udvikling og fornyelse af markedet

En verden af plast

Plastbranchen er en industri i voldsom udvikling, og vi ved om nogen, at man skal bide sig fast for at følge med. Det gør vi i den grad hos HN Group, hvor vores dygtige medarbejdere følger udviklingen nøje i tæt kontakt med vores underleverandører. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde løsninger, som man for ganske nylig aldrig før havde set produceret i plast.

 

Hos HN Group:

  • Løber vi stærkt og sikkert for at følge med plastteknologiens rivende udvikling
  • Er vi tæt kontakt med underleverandører og producenter af plastgranulater
  • Udvikler vi løbende teknikker, som skaber nye og effektive produkter i plast

 

Faciliteterne er i orden

Hos HN Group har vi vores egen værkstedafdeling, hvilket giver os en række fordele, når det kommer til at producere hurtigt og effektivt. Det betyder, at vi kan minimere tiden, der går før dit produkt rammer markedet. På den måde kan din virksomhed levere resultater hurtigt i tæt samarbejde med os. Vi benytter os desuden af maskiner med et effektivt varmesystem, som betyder, at vi kan håndtere høje temperaturer. Faktisk muliggør vores maskiner en formtemperatur på over 160 grader. Vi har altså skabt rammerne for en produktion, som er effektiv, kvalitetssikret og specialiseret.