TILBUD OM MEDLEMSKAB

Bronze til 1. division senior

23 september 2021

Lørdag d. 11. september skulle 1.divisions seniorerne i aktion ved finaleslutspillet på Ree Golfklub ved Helsinge. Modstanderen i semifinalen var Kokkedal Golfklub. Sjællænderne havde marginalerne på deres side, og vandt flere af de tætte matche, som først blev afgjort på de sidste huller. Det betød desværre at holdet fra Kokkedal løb med en kneben sejr på 8-6.

Det var dog ikke slut for vores 1.divisions seniorer ved finaleslutspillet. Søndag skulle de forsøge at rejse sig i bronze kampen, hvor modstanderen var Esbjerg Golfklub, som ligeledes havde tabt deres semifinale 8-6. Bronze kampen skulle vise sig at blive et sandt drama mellem de to klubber. Anne Sofie Bjerg og Christian Honore gik forrest og vandt de første to singler med hhv. 3&2 og 1 hole.  Efterfølgende vendte marginalerne til esbjergenserne fordel og Lars Steen Pedersen og Claus Gregers måtte se sig slået 3&2 i begge matches.

Det var nu helt lige mellem de to klubber inden den sidste single og foursome. Gert Meeske trak det længste strå i sin single og vandt 3&1, og nu førte vores 1.division. Intet var afgjort inden den sidste foursome, som endte i vaskeægte drama. Jan Knudsen og Kristine Rasmussen kunne nøjes med at dele matchen for at vinde bronze til holdet. Dog skulle det vise sig at  matchen først blev afgjort på hul 18. Her lykkedes det divisionsholdet at vinde på sidste hul og bronze medaljerne. Stort tillykke til hele holdet!