TILBUD OM MEDLEMSKAB

Hold tempo på banen

13 juli 2020

Man skal have et tempo på banen, der gør at man følger bolden foran.

Kan man ikke det og falder man bagud i forhold til bolden foran, og er bolden bagved hurtigere spillende, skal man vinke igennem med tydelig tegngivning. Det tager ikke lang tid at lukke igennem og ofte kan det foregå flydende.

Hvis man omvendt går bag en bold, der følger bolden foran, som igen følger bolden foran osv. man afpasse sit tempo derefter uden at presse sig gennem.

En 4 bold bør kunne spille banen på maksimalt 4 timer og bolde med færre spillere tilsvarende hurtigere. Det er vigtigt at holde øje med klokken undervejs og sætte tempoet op, hvis denne tidsramme er ved at skride.

Greenkeeperne er fredet.

Det at holde tempo på banen er dog ikke gældende når greenkeeperne passer deres arbejde, da de har fortrinsret på banen. Der må ikke slås, når der er greenkeepere på hullet man spiller, med mindre de tydeligt vinker en frem, så her kan der godt opstå huller imellem de forskellige bolde.

Specielt gælder det at når greenkeeperne klipper greens og forgreens, så klipper de færdig, her bliver der ikke vinket frem.

Hvis greenkeepernes arbejde medfører, at man ikke kan følge bolden foran, og hvis man har en hurtigtspillende bold bagved, så luk igennem – det giver et bedre flow på banen.

Book, afbestil og bekræft tiderne i Golfbox.

Golfbox er et fælles redskab til at følge belægningen på golfbanen. Hvis golfbox skal give et reelt billede af belægningen og give flest mulige golfspillere adgang til banen så skal oplysningerne naturligvis stemme. Det gør de kun, hvis alle booker tider, afbestiller de tider der ikke bruges og bekræfter de tider, der bruges.

Ens tid på banen er tabt, hvis den ikke er bekræftet senest 10 minutter før. Husk, at tiden også kan bekræftes på din golfapp.

Brug golfbox til at få overblik over det flow og det tempo, man kan forvente på det givne tidspunkt og afpas dit spil herefter.