TILBUD OM MEDLEMSKAB

Husk at du passer på dig selv og andre ved at holde afstand

30 april 2020

Husk at du passer på dig selv og andre ved at holde afstand, have en god håndhygiejne og ved at blive hjemme hvis du er syg eller har symptomer.

Lige nu er golfbanen det sted, hvor man kan få rørt sig, spille golf, træne og være sammen med golfvennerne til en runde golf med behørig afstand.
Samtlige indendørsfaciliteter er lukket, det drejer sig om klubhuset med omklædningsrum, toiletter, klublokaler, bar, restaurant (bortset fra Take Away), samt kontoret og indendørs træningslokale. Der er dog åbnet for banetoilettet ved 12. tee, ligesom der er adgang til vand på banen ved hullerne1, 10 og 12. (Husk at betjene med handske)

Shoppen er igen åben, dog kun for én kunde ad gangen, du kan her se retningslinjerne for shoppen.

Spil på banen:
For at spille på banen, er det vigtigt at vi alle tager hensyn til hinanden ved at holde afstand og følge den hastighed, der er på banen. Brug alle muligheder for at holde tempo, ryk frem til kortere teested, saml op vær parat til slag osv. Hvis man alligevel falder et hul bagud i forhold til de foran gående skal der vinkes igennem – husk at holde god afstand. Vælg starttider udenfor de højtbelastede tidspunkter, hvis du føler dig presset på tempoet.
Husk at bekræfte tiden på telefonen og husk afbestille tiden hvis du ikke skal bruge den alligevel.
Du kan læse alle retningslinjerne for spil på banen her.

Brug af træningsfaciliteter:
Også ved brug af træningsfaciliteterne er det vigtigt at holde afstand, derfor skal man have booket en tid til at benytte de forskellige træningsfaciliteter i Golfbox. Det er dog tilladt at varme op umiddelbart (10-15 minutter før) inden en runde på banen. Der er plads til, at max 4 spillere kan varme kort op på alle træningsfaciliteterne uden tidsbestilling – dvs. umiddelbart før man går på banen.
Du kan læse alle retningslinjer for brug af Drivingrange, Puttingreen og indspilsområde her.

Du kan her læse alle retningslinjerne for Aarhus Golf Club.