TILBUD OM MEDLEMSKAB

Jubilæumsugen var en meget stor succes.

28 juli 2016

Nu er vi kommet ind i uge 30 og kan se tilbage på uge 29, som har været en meget stor succes med en himmel der det meste af tiden var en blå dansk sommerhimmel.

 

Der var i løbet af ugen gæster fra 112 forskellige klubber, herunder også fra klubber i udlandet.

Dette betød at klubbens parkeringsplads det meste af tiden var godt fyldt.

AGC 85 års fødselsdag-21

 

Som i her kan se var gæsterne alle sammen med store smil på, de glædede sig til den gode bane, og den gode mad efter runderne:

AGC 85 års fødselsdag-1AGC 85 års fødselsdag-2AGC 85 års fødselsdag-4AGC 85 års fødselsdag-8

AGC 85 års fødselsdag-10AGC 85 års fødselsdag-14AGC 85 års fødselsdag-28AGC 85 års fødselsdag-29

 

Hele arrangementet havde ikke kunne lade sig gøre uden flokken af frivillige hjælpere der af gæsterne blev rost til skyerne for deres uforlignelige indsats.

Hjælperne tog med store smil i mod alle gæsterne.

AGC 85 års fødselsdag-23

De sørgede for at 1- og 2- bolde blev slået sammen, ligesom de sørgede for at gæsterne fik hjælp til indtjekning, betaling, udskrivning af scorekort mm.

WP_20160721_11_31_48_Pro

I løbet af ugen var der ca. 2000 spillere på banen, så der var stort pres på, til trods for det blev der generelt startet til tiden, dette blev blandt andet sikret med hjælp af de frivillige startere på 1. tee.

AGC 85 års fødselsdag-16AGC 85 års fødselsdag-25

Hjælperne kørte med jævne mellemrum en lille og meget populær servicetur på banen, hvor de havde forfriskninger med. På turen kunne de så lige holde øje med at spilletempoet blev holdt, derfor var tiden for at gå en runde, med nogle ganske få undtagelser, i gennemsnit på ca. 4 timer 10 minutter.

På en af disse ture havde Christen TV2 Østjylland med på banen, dette gjorde at der kom et meget set indslag på TV2 OJ.

WP_20160721_12_40_54_Pro

Efter runden var der mange, der gjorde brug af Unico´s 85,- kr´s tilbud. Da der var mange gæster søndag aften etablerede hjælperne en udendørs bar til stor tilfredshed for medlemmer og gæster.

AGC 85 års fødselsdag-15

 

Klubbens greenkeepere havde sørget for en bane der var rigtig god, og udelukkende fik mange rosende ord med på vejen, så en stor tak til dem.

 

En speciel tak skal der dog lyde til: Doris Andersen, Anders Andersen, Tove Boutrup, Jan Christensen, Michael Elgaard, Rita Gregersen, Kirsten Iversen, Ole Iversen, Christian Jespersen, Merete Krogh, Peter S. Krogh, Troels Møller, Vibeke Møller, Anne Mette Nielsen, Dorthe Olsen, Thomas Rauhe, Hanne Rauhe, Jan H. Sørensen, Peter Agerboe og Lisbeth Moltzen for den kæmpe og meget roste indsats der er ydet igennem hele ugen.

 

Det skal da også lige nævnes at ugen gav en greenfee indtægt på ca. 4 gange det normale, nemlig ca. 90.000 kr.

 

På jubilæumsudvalgets vegne

Christen & Troels

AGC 85 års fødselsdag-32