TILBUD OM MEDLEMSKAB

Kombiner aktivitet med familie

26 marts 2020

Tager I altid bilen op for at handle mælk, rulletrappen og elevatoren i stedet for trappen og bussen i stedet for cyklen? Der er mange mennesker, som er ufrivilligt inaktive uden rigtigt at vide det i dag. Vi er trætte og udkørte grundet manglen på søvn og tid. Lige præcis derfor så springer vi over hvor gærdet er lavest, og vi har måske ikke tid til at træne.

Lidt gør også en forskel. Det virker måske som om, at der er langt hen til den livsstil, som vi ønsker, men små skridt på vejen kan gøre store forskelle.

 

Hold et fornuftigt aktivitetsniveau

Det er selvfølgelig ikke nok bare lige at gå 5 minutter til Netto, og at cykle 2km. hver vej om dagen, hvis du ønsker en aktiv livsstil. Der skal lægges lidt mere energi i det, og det er slet ikke så svært, som man lige skulle tro. Det er tilladt at gøre lige præcis det, som du mener vil skabe en større livsværdi og kvalitet for dig – også hvis det er mere rettet imod dit selvværd fremfor din krops fysiske tilstand.

Der er heldigvis hjælp at hente, og det behøver ikke at være så svært. CSL.dk kan hjælpe dig på vej imod en aktiv livsstil og mere viden derom.

Er du træt af noget, så gør noget ved det. Om du er helt ny i denne verden eller har været igennem en kæmpe forandring allerede, så er der hjælp at hente. Nogle gange så kan noget godt også føre noget mindre godt med sig. Måske oplever du dårligt selvværd eller har svært ved at føle dig hjemme i din krop. Skru ned for det hele. Få en coach eller nogen at snakke med, hvis sundhedsverdenen bliver for meget for dig. Det handler kun om, at du skal få det bedre og øge din livskvalitet. Intet andet.

 

Hverdags aktivitet

Men nu hvor vi alligevel er ved det, så er det en oplagt mulighed for at revurdere vores tidligere bedrifter og det, som vi gerne vil med vores liv fremadrettet.

Jo bedre vi passer på os selv, jo større er chancerne for at vi kan leve lige det længere. Udover at vi kan leve længere, så forbedrer det i høj grad også vores livskvalitet, hvis vi passer på os selv og vores kroppe hver dag.

Når det kommer til sundhed og velvære så handler det kun om dig. Det er tilladt at gøre lige præcis det, som du mener vil skabe en større livsværdi og kvalitet for dig – også hvis det er mere rettet imod dit selvværd fremfor din krops fysiske tilstand.
Vil du gerne have lidt mere aktivitet ind i din hverdag, så kan du tage trappen i stedet for elevatoren og rulletrapperne, cykle på arbejde/studiet den ene eller begge veje eller stå af bussen et stop før og gå lidt længere til kontoret.

 

For børnene

Når du aktiv med din partner og/eller dine børn, så har du mulighed for at komme tættere på dem og I vil lære hinanden endnu bedre at kende.

Er der gået for meget hverdag i jeres forhold, så er det derfor oplagt at tage på en romantisk tur, så I kan huske på hvorfor, at I er et perfekt match for hinanden.

Klæd jer ordentligt på, og så kan det pludselig være rigtig sjovt at hoppe i vandpytter og rulle på bakker. Hos sneglehuset.com er der et bredt udvalg af tøj til børnene, så de kan holde sig varme.

I dag findes der heldigvis en masse muligheder som kan hjælpe os lidt på vej til en bedre følelse. Handsker, huer og halstørklæder kan fås i alle farver, materialer og snit efterhånden. Dette er med til at sætte vores eget personlige præg på os, når vi i travlheden hver dag ”bare lige skal”.