TILBUD OM MEDLEMSKAB

Unico i Aarhus Golf Club i 2017

01 marts 2017

Rune og Anders vil fra den 1. april ikke længere indgå i den daglige drift på Restaurant Unico. De indgår selvfølgelig i lederteamet, hvor der afholdes ugentlige møder, og vil desuden være at finde 1-2 gange ugentligt i restauranten.


Derfor skal aftaler med restauranten og køkkenet fremadrettet indgås med henholdsvis Kirstine Winther Karlsen, der er restaurantchef eller Josephine June Leth Kaack der er køkkenchef, begge piger der er serviceminded og kompetente.


I dagligdagen vil i også selvfølgelig møde Addie som i kender fra sidste år.

ÅBNINGSTIDER.
Vi åbner tidligere og lukker senere. I år vil åbningstiderne (gældende fra uge 13) være som følger.
Mandag til fredag 11.00-23.00 (køkkenet fra 12.00-21.30)
Lørdag og søndag 9.00-17.00 (køkkenet fra 12.00-15.30)
Brødudsalg lørdag og søndag fra kl. 8.30-udsolgt (kun et begrænset salg i hverdagen)

Alle ugens dage vil det være muligt at købe håndmadder, ostemadder, sandwich og søde sager fra kl. 11.00-17.00.

I weekenden et rundstykke med smør, ost….. og kaffe/te fra kl. 9.00.

 

DAGENS GOLFERE.
Vi har i år anskaffet os en serveringsdisk med køl der er blevet installeret i baren. Den vil igennem hele dagen blive fuldt op med håndmadder, sandwich, banesandwich, ostemadder og andet godt, samt flere slags kager og andre søde sager til kaffen. Vi lover at kvaliteten vil være mindst lige så god som førhen samtidig med at udvalget vil blive større og ventetiden mindre.
Håndmadder (Fisk og kød) Kr. 33,-
Ostemad Kr. 22,-
Dagens franskbrøds mad Kr. 33,-
Banesandwich Kr. 33,-
Frokost sandwich Kr. 66,-
Søde sager Kr. 22,-

Vi tilbyder stadig AGC golfburger Kr. 88,- og Unicos pariserbøf Kr. 99,- (dog kun i køkkenets åbningstider).

 

UNICO – ET DANSK BRASSERIE.
Gule ærter, wienerschnitzel, lam i dild med rejer, tarteletter, laks en Bellevue m.fl. Klassiske danske retter fra kokkebogen og mormors køkken. Gentænkt og rekonstrueret med danske og gerne lokale råvarer.
Vi har allerede skudt det i gang og end til videre med meget positive tilbagemeldinger. Priserne pr. ret er fra kr. 88,- til 111,-. En ret svare til en let frokost, er man sulten så tag to eller tilkøb håndskårne fritter eller måske lidt kartofler når de bliver gravet op til foråret.

 

UGE 13 – SMAG PÅ BYEN.
Vi er i uge 13 med i Smag på Byen.
Menuen består af Kammuslinger & ”gule ærter”, Lam i dild med rejer & ”rombudding” med havtorn,
3 retter Kr. 225,- (Skal købes via deres portal).
Sælges fra starten af marts.

 

UNICOKORT.
Ja, vi lægger stadig 20% oveni beløbet og der kan fyldes op/købes kort fra den 1. til 23. april og igen fra den 7. til 27. august.
Kortet kan som altid kun bruges ved golfrelaterede aktiviteter og arrangementer og altså ikke take-away, private fester o.l.

 

SPONSORATER.
Tirsdags damer (formiddag og eftermiddag), onsdagsherre, begynder og seniorer. Vi vil som altid gerne være sponsor på en af jeres matcher i løbet af året.
Vi sponsorerer desuden alt forplejningen ved den årlige sponsormatch samt frugt til junior matcher året igennem.

 

UGE 29.
Grundet sidste års jubilæums succes har man fra klubben side planlagt en uge med lavere greenfee i år. Vi hopper selvfølgelig med på vognen og laver igennem hele juli måned et sommerkort med helt unikke priser.