TILBUD OM MEDLEMSKAB

Sådan holder du dig i gang i vintermånederne

03 januar 2020

Det er nemt nok at holde sig i god form og at holde træningen ved lige, når solen skinner højt og frister en til at smutte udenfor. Ikke helt så nemt er det, når nætterne bliver lange, og dagene bliver mere mørke end lyse.

Vi kan alle hurtigt komme til at slippe den gode form i de kolde vintermåneder. Hvis du gerne vil prøve at undgå det i år, så skal du læse med her. I denne artikel giver vi dig gode råd til, hvordan du bliver ved med at holde træningen ved lige, selvom du må holde dig indendørs i de kolde måneder.

Hold motivationen

Der allervigtigste, man kan gøre, når man træner eller gerne vil tabe lidt vægt, er, at man holder motivationen hele vejen.

Det er nemt at fylde de kolde vintermåneder med lidt for meget varm chokolade og andegods. Det er noget, som vi alle har været skyldige i. Men kan egentlig sige fra, når den gamle inviterer en hjem til god steg og fed brun sovs? Og ofte kommer der jo en lille is oven i også…

Men hvis du virkelig gerne vil holde den gode stil og sørge for, at du ikke får dig et større arbejde at se til, når foråret begynder at komme, så må du hellere holde øje med hvor din motivation ligger. Mind gerne dig selv på, hvorfor det egentlig er, at du gerne vil holde den gode form. Er det, fordi du gerne vil leve lidt længere? Eller vil du bare gerne kunne leve så sundt og rask så langt tid, som du overhovedet kan?

Hvis du holder øje for, hvor din motivation kommer fra, så bliver det også lidt nemmere at sige fra overfor alle de søde fristelser, der ligger her i de kolde vintermåneder.

Træn derhjemme

Det er de færreste, som kan få sig selv til at hoppe i motionstøjet og komme ud af døren i de her kolde måneder. Haglene, den våde regn og den iskolde vind byder ikke lige frem en velkommen. Det er meget nemmere at holde sig indendørs, hvor man selv kan bestemme temperaturen. Men når du nu er derhjemme, så bør du også lige overveje at investere i nogle gode redskaber, så du ikke holder op med at træne bare fordi vinteren er kommet.

Der findes rigtig mange gode muligheder for at træne derhjemme i dag. For langt de fleste er det meget behjælpeligt at have en maskine til at stå derhjemme, som kan hjælpe en med at få rørt kroppen. En romaskine er for eksempel en hel fantastisk maskine, som rører hele kroppen og sørger for, at du får benyttet alle de store muskelgrupper.

En romaskine kan dog også godt være lidt anstrengende for benene og knæene, så du i forvejen har lidt problemer med disse, så skal du nok have fat i noget andet. Du kan finde mange forskellige eksempler på forskellige hometraining-modeller her. Der er et bredt udvalg så det handler bare om at vælge den, som du mener kan hjælpe dig allerbedst med at holde motivationen gennem den kolde tid.