TILBUD OM MEDLEMSKAB

Sidste erhvervsforumarrangement i 2017

14 december 2017

Den 23. november var AGC´s sponsorforum inviteret til vinsmagning i restaurant UNICO, som ligeledes var aftenens sponsor for hele arrangementet.

Efter at være budt velkommen med et meget lækkert glas champagne og tilhørende snacks, tog vi plads ved et meget veldækket bord.

Den første del af vinsmagningen gik i gang og vi blev præsenteret for 3 forskellige hvidvine, der alle have spændende nuancer og komplimenterede vores forret meget fint.

Inden hovedretten tog formanden Claus Christensen ordet og takkede sponsorerne, for deres støtte til klubben. Herefter fortalte formanden i korte træk om klubbens udvikling og de forskellige spændende planer der er for klubben i årerne fremover.

Sponsorforum programmet for 2018 blev fremlagt af sponsorudvalget. Programmet indeholder ud over de kendte aktiviteter, som sponsormatch og mandagsgolf også 3 netværksmiddage og 3 netværksbrunch – alt sammen inkluderet i prisen på sponsoratet der tegnes.

Næste års program fik gode tilbagemeldinger og ligeledes var der opbakning til at alle sponsorer kunne få tilbud om at være en del af en lukket Facebook gruppe i AGC regi. I denne gruppe kan der netværkes, inviteres til events og ligges gode oplevelser op fra de mange arrangementer, der afholdes i 2018.

Invitation til Facebook og programmet for 2018 bliver fremsendt til alle i sponsorforum senest primo januar 2018.

Herefter blev der præsenteret tilsvarende 3 forskellige rødvine inden hovedretten, som igen matchede middagen perfekt.

Mange tak til de fremmødte for endnu en hyggelig aften og ligeledes en stor tak til aftenens sponsor – restaurant UNICO, som denne aften virkelig efterlod et meget flot indtryk af deres formåen.

På vegne af sponsorforum ønskes I alle en glædelig jul og godt nytår.

Med venlig hilsen
Sponsorudvalget