TILBUD OM MEDLEMSKAB

Spil med tempo – Afkort din slagrutine

21 juni 2020

Udfør dit slag, når det bliver din tur og gerne inden for 40 sekunder. Lidt over et halvt minut lyder som god tid til at udføre et slag… Men det er det ikke, hvis du først skal tage 2-3 prøvesving og derefter stille dig op på ny, inden du sender bolden afsted.

Dagens råd handler om at opbygge en effektiv slagrutine, hvor du undgår for mange unødige handlinger og fokuserer på det slag, som du skal til at udføre.

En effektiv slagrutine
Det du gør, fra du har taget din stance til du gennemfører dit slag, skal være en kort, tilrettelagt rutine, som du genbruger, hver gang du skal slå. Din slagrutine er ikke kun med til at gøre dig mere sikker på det slag, du skal til at udføre, men gør også, at du bliver hurtigere klar til at sende bolden afsted. Se også videoen nederst på siden til inspiration.

Undgå gentagelser
Vores slagrutine er individuel. Nogen tager et prøvesving og nogen stiller sig ret hurtigt op og slår til bolden. Men øv dig i at undgå gentagelser. Et prøvesving er nok. Et par andre berømte tidsrøvere er ’re-grip’ og ’waggle’. Re-grip er når man har behov for at tage om jernet/køllen på ny og waggle er, når man lader køllehovedet svæve frem tilbage over bolden et antal gange. Hvis du minimerer antallet af gentagelser i din slagrutine, gør du spillet mere effektivt.