TILBUD OM MEDLEMSKAB

Spil med tempo – Forbered dig til din tur

20 juni 2020

Når du lægger en plan for, hvordan du skal komme ud af roughen, overvejer hvilket jern du skal bruge i dit indspil eller læser greenens hældning, er du godt i gang med at forberede dig til dit næste slag eller put.

Der er ingen grund til at vente med disse forberedelser, til det er blevet din tur. Øv dig i at påbegynde overvejelserne, mens dine medspillere udfører deres slag. Hvis I sparer blot 2 min. pr. hul, kan I afkorte en 18-hullers runde med 36 min.

Mental forberedelse
Når du går fra et slag til det næste, kan du godt begynde mentalt at forberede dig på, hvad der skal til at ske. Du kender selvfølgelig ikke boldens nøjagtige placering, men måske har du alligevel en idé om, hvad der kunne vente af udfordringer. Påbegynd overvejelserne omkring dit næste slag på gåturen derhen.

Udnyt tiden
Sørg for at måle din afstand, læg en plan for slaget samt vælg dit jern/kølle mens dine medspillere udfører deres slag, sådan at du er klar til at stille dig op og slå, når det bliver din tur. Spiller I ready golf kan det godt være din tur, selvom du ligger lidt længere fremme på banen end én eller flere af dine medspillere.

Alle læser
Det er vigtigt at læse greenen inden man skal udføre sit put, så man ved hvilken hastighed bolden skal sendes afsted med, samt hvor meget den skal sættes. Der er dog ingen grund til, at I læser jeres puttelinje på skift. Hvis alle læser og forbereder deres put, så snart I er på green, kan I effektivt få afviklet jeres putts og komme videre til det næste teested.