TILBUD OM MEDLEMSKAB

Uldtøj til babyer og børn

31 januar 2020

Babytøj og børnetøj i uld er et stort hit. Og det er ikke uden grund. Uld er et fantastisk materiale, der er velegnet både vinter og sommer. Mange er måske nervøse for at købe uld til deres børn, fordi de er bange for, at det kradser, som de uldtrøjer de husker, fra de selv var små. Men den moderne uld er både blød og behagelig for huden.

Børnetøj i merinould

Det meste [børnetøj i uld], der fremstilles i dag, er fra fåreracen merino. Merinould er specielt på den måde, at uldfibrene er meget tyndere og finere end uld fra andre får. Det er det der gør, at børnetøj i merinould er rigtig blød og behageligt at have på. Merinould har stadig de samme egenskaber, som andet uld, nemlig at det både isolerer og lader kroppen ånde.

Temperaturregulerende

Som forælder til små børn, er man altid usikker på, om man har givet de små for meget tøj eller for lidt tøj på. De små babyer lan ikke selv regurlere deres temperatur, så det er vigtigt vi giver dem det rigtig tøj på. Derfor er uld godt til babyer og børn. Det har en temperaturregulerende effekt og hjælper barnet med at regulere temperaturen. Grunden til det er, at inde i uldfibrene er der små luftlommer med stillestående luft. Det hjælper med at isolere mod både kulde og varme. Derudover er uldfibrene gode til at lade kroppen ånde samt uld kan suge fugt og sved fra kroppen og sende det ud, Dette hjælper med at køle et barn der sveder.

Uld sommer og vinter

Uld om sommeren virker forkert for mange, men faktisk kan det være en fordel at give dit barn uld på om sommeren af de grunde som beskrevet ovenfor. Du skal selvfølgelig ikke give dit barn mange lag eller tykt uld på om sommeren, men de fleste børnetøjsmærker, der laver børnetøj i uld, har også en kollektion i sommeruld, som er tyndere og somme tider fremstillet af en balnding af uld og silke. Silke er stærkere end uld, men har de samme egenskaber. På grund af styrken i silke, kan man fremstille tøjet tyndere og bibeholde samme slidstyrke.

Køb dit uldtøj online

Der er mange muligheder for at købe børnetøj. Du finder børnetøjsbutikker mange steder men selv de store butikker har kun et begrænset udvalg af tøj til børn. Et bedre bud er at købe dit børnetøj online i en webshop. Hos Uldtoj.dk finder du et stort udvalg. Vi har mange modeller og ofte mange forskellige farver i samme model. Udvalget er større end i en fysisk butik. Vi har også en udsalgskategori meg rigtig meget børnetøj. Det er altid muligt at finde en body eller natdragt på tilbud til en god pris.

Joha uld, Huttelihut og mange andre

Hos Uldtoj.dk har vi alle de kendte og populære børnetøjsmærker. Vi har et stort basis udvalg af uld fra Joha, samt mange sæsonvarer. Huttelihut er kendt for deres elefanthuer med kvaste og ører. Dem har vi et stort udvalg af, og vi har også den rigtig lækre og fine uld køredragt, som bliver mere og mere populær. Vi har masser af basisvarer fra mærker som MP strømper, Melton, Mikk-Line og Hust & Claire uld.

Uldtoj.dk sender hver dag

Hos Uldtoj.dk sætter vi en ære i, at levere en fremragende kundeservice. Derfor er vi også stolte af, at have 5 stjerner på Trustpilot. Vores kunder er især glade for, hvor hurtigt de modtager deres varer. Vi sender pakker alle hverdage kl. 15 og de er i 98% af tilfældene fremme allerede dagen efter hos vores kunder. Vi står altid klar til at hjælpe med at vejlede og hjælper hurtigt hvis der er sket en fejl. Uldtoj.dk er et sikkert sted at handle når du køber uldtøj til dine børn.