TILBUD OM MEDLEMSKAB

Unicokortet

Kære Medlemmer af AGC:

Der er i perioden frem til d. 10. april 2020 mulighed for at indbetale på jeres UNICO-kort. Som flere af jer efterhånden har oplevet, er vi i marts måned ved at skifte vores kasse- og bookingsystem i restauranten. Det betyder, at vi ved samme lejlighed har fået mulighed for at lave en ændring i vores gæstedatabase, herunder forbedringer af sikkerhed, oplysningsniveau og tilgængelighed.

Da det tager lidt tid at flytte overførte saldi og oplysninger over i det nye system, vil vi her gerne bede om forståelse for lidt ekstra ventetid i forbindelse med jeres næste køb med UNICO-kort i restauranten samt udfyldelse og indsendelse af den nedenstående formular.

Grunden til flytningen er, at kortene fremadrettet vil blive tilknyttet en UNICOkonto med jeres saldo. Dette betyder bl.a. øget sikkerhed i forbindelse med mistede, tabte eller stjålne kort, da vi fremover vil kunne genfinde jeres oplysninger ved mistede kort. Herudover vil man kunne undgå misbrug af kortet, da det fremadrettet udelukkende fungerer som en genvej til jeres UNICOkonto, der fremadrettet også vil kunne findes på navn eller telefonnr. Købshistorikken vil fremadrettet også kunne genfindes ved tvivlsspørgsmål eller lignende for at undgå eventuelle fejl i ind- eller udbetalinger fra kontoen. Herudover vil der automatisk kunne fratrækkes rabat ved brug af online take away, særlige golf-medlemstilbud og lignende ved onlinebestilling og -betaling. Såfremt det ønskes, vil der på sigt kunne opsættes adgang til faste månedlige kontoudtog, saldo-tjek-beskeder og lignende.

Efter ønske fra en del medlemmer, der har haft udfordringer med at nå at tanke op inden for indbetalingsfristen, vil der ligeledes fra næste indbetalingsperiode være mulighed for online-indbetaling til jeres UNICOkonto via link til indbetalingskort. Dette betyder, at det fremadrettet vil blive både lettere, hurtigere og mere sikkert at indbetale.

Ved brug af UNICO-kort beder vi vores gæster benytte sig af muligheden for at sende oplysningerne til os i stedet for at optanke saldoen i restauranten, så ventetiden minimeres mest muligt – særligt i disse tider. I denne forbindelse har restauranten brug for følgende oplysninger, der kan sendes til mail@restaurantunico.dk :

Fulde Navn:
Telefonnr:
Email-adresse:
Gavekortnr: (kan findes bag på UNICO-kortet)
AGC Medlemsnr:

Vi beklager det besvær, det måtte medføre og håber, I alle vil være med til at hjælpe os og hinanden i den kommende tid.

Vi glæder os til at se jer på Restaurant UNICO.