TILBUD OM MEDLEMSKAB

Fermob havemøbler

20 august 2019

Sommervejret står for døren, og det er derfor på høje tid at stille havemøblerne ud på terrassen eller på altanen igen, så det er muligt for dig at nyde de mange solskinstimer, imens du sidder komfortabelt – eventuelt med en kop kaffe i hånden. Chancen for, at dine havemøbler trænger til en udskiftning, er der dog – specielt efter at de har været gemt væk i næsten et år. Det kan du heldigvis gøre noget ved, og måske er det lige præcis denne sommer, at din terrasse skal udstyres med flotte, komfortable og indbydende havemøbler?

Et forfriskende fransk moment

Hvis du er tilhænger af den typiske franske stil med tynde stoleben i jern eller aluminium, som kan fås i mange forskellige farver, er der et helt særligt sæt af havemøbler, som passer til din smag – nemlig havemøbler fra Fermob. Fermob havemøbler er at finde flere forskellige steder på verdensplan, og det er nogle møbler, som sikrer en indbydende stemning på mange typer af terrasser. Hvad enten du foretrækker, at din terrasse skal indrettes med et helt sæt af borde og stole, eller om du bare mangler et par smarte og luksuriøse solvogne til din altan, så er der helt sikkert nogle havemøbler, der passer til dig.

Fermob producerer som sagt havemøbler, som ofte er lavet i enten jern eller aluminium. Det er dog ikke de eneste materialer, de bruger, da du også kan få Fermob havemøbler i f.eks. naturtræ med metalstel. Når det kommer til deres caféborde, er der dog en lang række farver, du kan vælge at integrere på din terrasse eller altan. Fermob caféborde kan bl.a. fås i farverne:

  • Blå
  • Brun
  • Grøn
  • Grå
  • Gul
  • Hvid
  • Lilla
  • Orange

.. og mange flere. Det er derfor kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvor vildt et udtryk din nye samling af havemøbler fra Fermob skal have. Hvad enten du foretrækker et afstressende sæt af møbler, som vægter naturen og det naturlige udseende højt, eller om du foretrækker, at dit cafébord skal kunne spottes på lang afstand med dets vilde farver, er helt op til dig.

Mere end bare havemøbler

Fermob producerer andet interiør end kun stole og borde. Hvis du mangler et par smarte lamper at friske din terrasse op med, kan du også få fat i sådan nogle. Derudover har de også et bredt udvalg af fine hynder i forskellige farver, så der findes noget til enhver smag og pengepung. Loungesofaer er også at tilbyde i neutrale farver som hvid og grå, hvilket passer til alle typer af terrasser eller altaner. Det gør det dermed muligt for dig at kunne tage en god bog og en kop kaffe med i solen og nyde de sene eftermiddagstimer på en afstressende og komfortabel måde. Derudover er deres solvogne og havebænke også et stort hit. Det kan derfor godt betale sig at give din udendørs indretning et pift af Frankrig ved at integrere Fermob havemøbler på din terrasse eller altan.