TILBUD OM MEDLEMSKAB
Vælg en side

Junior

Juniorgolf for alle

Velkommen til Aarhus Golf Clubs Juniorafdeling

Juniorafdelingen i Aarhus Golf Club tilbyder golf til alle. Det er vores ambition at drive en juniorafdeling, som tilbyder gode rammer og udfordringer til alle – både elitespillerne og de juniorgolfere, som bare vil spille golf og hygge sig på golfbanen. Det er helt afgørende for os, at alle synes, at det er sjovt at gå til golf uanset alder og niveau.

Golftræning er sjovest, når man kan spille på banen. Alle juniorspillere har derfor banetilladelse helt fra starten af.

Juniorgolfen i Aarhus Golf Club tilrettelægges i et tæt samarbejde mellem Juniorudvalget og klubbens trænere. Der vil i løbet af sæsonen være en lang række fælles aktiviteter, træningssamlinger og turneringer. Du kan få et overblik over disse i årskalenderen her på siden.

Vi lægger stor vægt på det sociale – både for elitespillerne og for de nye golfspillere. Vi vil gerne sikre, at alle vores juniorgolfere får mulighed for at skabe gode relationer til hinanden og udnytte de muligheder, det giver – både på og udenfor golfbanen.

Derfor opfordrer vi vores juniorgolfere og ikke mindst deres forældre til at bakke op om vores arrangementer i løbet af hele året. Det er her, der skabes gode relationer og kammeratskaber.

Samtidig opfordrer vi vores juniorgolfere til at begynde at tage med ud og spille turneringer imod andre klubber. Det giver altid gode oplevelser at tage af sted som hold og repræsentere klubben.