TILBUD OM MEDLEMSKAB

Infoaften om Erhvervsgolf AGC 2024

19 marts 2024

Mange tak for en helt fantastik aften i torsdags til vores kick-off aften, hvor stemningen blandt de knap 50 erhvervsgolf nysgerrige mennesker var i top.

Vores oplevelse er at vi har stor opbakning, dels gennem den store interesse fra 70 personer og de mange tilmeldinger på aftenen. Vi føler at vi har en unik mulighed for at starte noget rigtig spændende allerede i år.

Til jer der ikke var til stede og ikke var med til vores kick-off aften, så kan jeg sige at Aarhus Golf Clubs vision mod vores 100-års jubilæum var aftenens første spændende punkt. Derefter fortalte Simon Grimstrup om, hvordan det var at løbe 400 km igennem Gobiørkenen, mens han spillede det psykologiske spil mod verdens bedste ultraløber, samtidig med man skulle undgå farlige dyr. Det virkede til at det var klart nemmere for de fremmødte at relatere til aftenens næste oplæg med smagning, fra vores nye storsponsor Royal Unibrew, stemningen lagde klart op til en invitation igen senere på året. Til slut blev vores program og planer for 2024 fremlagt, med meget positiv respons. Vi glæder os til at lave noget fedt i Erhvervsgolf i år.

Tilmelding og spørgsmål:
Martin Eskesen Golfmanager, mail me@aarhusgolf.dk
Henrik Lynnerup, mail henrik@winecollective.dk
Se vores brochure her.

>Vores første aktivitet er d. 18. april 2024 i Aarhus Golf Club<