TILBUD OM MEDLEMSKAB

Restaurant Unico

Restaurant Unico er en del af Aarhus Golf Club og tiltrækker dagligt mange gæster fra både nær og fjern.

Vi foreslår, at du som gæst eller nyt medlem kombinerer en dag på golfbanen med et fantastisk måltid mad.

Selvom menuerne skifter i løbet af sæsonen, er råvarernes smag og samspil af samme høje kvalitet hele året.

Staben omkring Unico er en samling af dygtige og dedikerede medarbejdere, der brænder for god og smagfuld mad, serveret med omhu og sans for detaljen.

Åbningstider Unico (fra 1/10)

Man.- tirs. 11-18:30 (Køkken 12.00-15.00)
Dog kan man, som medlem, stadig få ‘Dagens Golfer’ kl 15-18.

Ons.-lør. 11.00-?? (Køkken 12.00-21.00)
Lørdag aften kan man kun få ét enestående måltid mad og kun ved forudbestilling.

Søn. 9.30-18.30 (Køkken 9.30-15.00)
Dog kan man, som medlem, stadig få ‘Dagens Golfer’ kl 15-18.

Take away alle ugens dage frem til 18.30.
Brødsalg alle ugens dage fra 11.

Arrangementer

Unico står for forplejningen ved forskellige arrangementer, både i og ude af huset. Du kan læse mere om, hvilke arrangementer Unico kan hjælpe med nedenfor.

Selskaber i huset

Selskaber ude af huset

Hvis du skal afholde Company Day, hjælper restauranten også gerne med forplejning i løbet af dagen.

Unico tilbyder forskellige pakkeløsninger, alt efter ønske og behov.

Medlemsfordele

Fuldtidsmedlemmer kan erhverve sig et unico-kort, som ved betaling med kortet giver 17 % rabat i restauranten.

I Vestergade 51, som også drives af folkene bag Unico, får du 10 % rabat ved fremvisning af kortet.

Restauranten yder også 10 % rabat ved afholdelse af arrangementer, Når du fremviser Unico-kortet.

Du kan læse mere om restaurant Unico her.

Du er også altid velkommen til at kontakte restauranten på:

tlf. 86 27 66 11 eller mail@restaurantunico.dk