TILBUD OM MEDLEMSKAB

Nyt fra trænerne

01 marts 2017

Der er hen over vinteren sket mange ting på trænerfronten, som skal forbedre servicen for medlemmerne i Aarhus Golf Club.


Der er lavet en træner-lærlingeaftale med Jens Meto, der starter som lærling her i klubben den 1. april. Jens bliver uddannet som træner af Steven.
Med ansættelsen af Jens bliver der derfor øgede muligheder for at få undervisning her i klubben.
Jens startede i klubben som junior, og har været her lige siden, så der er rigtig mange der kender Jens, og alle glæder sig til at samarbejde med Jens.

 
Som i måske har hørt åbner vi i 2017 en Pro Shop i Aarhus Golf Club!
Vi mener at en klub som Aarhus burde kunne tilbyde medlemmerne at de kan erhverve sig hvad end de mangler her i klubben.
Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og er pt. ved at få købt de sidste varer ind og få styr på inventaret. Vi planlægger at der er åbent fra ca. den 1. april.
Vi kommer til at have alt hvad der er brug for. Herre- og dametøj, bolde, sko, handsker, tilbehør af forskellig art og udstyr der bliver skræddersyet ved hjælp af en Trackman.


Shoppen bliver der hvor Marianne og Peter sad sidste år. Marianne og Peter vil forblive i samme bygning, dog i lokalet ved siden af.
Peter og Marianne vil også være at finde i shoppen, da de jo er en del af det daglige team.
Udover Peter, Marianne og jeg, vil Jens Meto, Christian Nygaard, Jesper Thorsøe, Fie og Stinne Thorsen også være at finde i shoppen i ny og næ.


Som nævnt ovenfor er der anskaffet en Trackman, der bliver et meget vigtig redskab i undervisningen og tilpasningen af golfudstyr.
Tag en snak med Jens eller jeg om mulighederne der er med Trackman.


 

Endelig har Ole Steen her i den sidste tid bygget om i skuret på Driving Range, så det fremadrettet bliver muligt at få undervisning selvom vejret ikke lige arter sig.
Det bliver også her at undervisningen med Trackman komer til at foregå.