TILBUD OM MEDLEMSKAB

AGC Seniortour til Aabenraa

15 august 2017

Den årlige Seniortur gik til Aabenrå golfklub den 13. og 14. august 2017, hvor der mødte 41 glade og forventningsfulde deltagere op.

Først mødte vi op på Aabenrå Golfklub”s bane, hvor vi gik ud fra 10.30 til 11.45 – vejret var acceptabelt, dog med nogen vind, men alt i alt var det en god golfdag.

Efter at deltagerne havde spillet deres runde kørte vi hen til vores overnatnings Hotel – Christies Sdr. Hostrup kro, hvor der ventede lagkage/kaffe og en øl hvis man syntes.

Kl. 18.00 mødtes vi i baren til en ”lille en” og fra kl. 18.30 fik vi en dejlig 4 retters middag med vine og efterfølgende ”fri” bar og kaffe.

Der var 2 af deltagerne der i løbet af aftenen spillede harmonika / klaver, hvilket fik stemningen til at stige og ellers blev der hyggesnakket rundt i krogene og ved bordene – en rigtig god aften i golfvenners lag.

Efter morgenmaden næste dag, kørte vi tilbage til Aabenrå Golfklub for at spille 2. runde af vores turnering – baglæns gunstart kl. 10.00 og vi spillede i fantastisk vejr – solskin og næsten ingen vind og vi sluttede af med grillede ringriderpølser og kartoffelsalat – en seniortur der var meget vellykket og der var stemning for at gentage seniorturen i 2018.

Præmierne (5 stk i hver række) for turneringen blev udleveret til følgende spillere :

A-rækken

  1. Bente Bjerre
  2. Morten Sø
  3. Preben Post
  4. Lars E Brath
  5. Jens Erik Søndergaard

B-rækken

  1. Lene Laursen
  2. Liv Vego
  3. John Lyngfeldt Thomsen
  4. Lene Geil
  5. Ann Christensen

C-rækken

  1. Kaj-Erik Ullerup
  2. Jan Hagemann Sørensen
  3. Hanne Lykke
  4. Børge Christensen
  5. Nils Reinsholm

Med golfhilsen
Matchledelsen for turneringen.