TILBUD OM MEDLEMSKAB

Banestatus lige nu

06 marts 2020

Vi har foretaget en besigtigelse af banen og gjort status på situationen, her hvor vi har lidt ophold i regnen.

Banen er fortsat meget våd og kan stadigt ikke spilles. Det forventes, at vi skal have god tørring i 1-2 uger inden der kan klippes fairways og semirough der vokser og er ved at være rigtig langhårede. Det vurderes, at klipning med fairway- eller semirough klipper vil give så mange spor, at overfladen vil være mærket heraf hele sæsonen.  Selv med det bedre vejr de seneste dage kan vi ikke derfor desværre ikke åbne for spil endnu. Vi følger udviklingen og der vil blive åbnet helt eller delvist så snart forholdene tillader det.

Der er blevet arbejdet meget med at fælde træer og tynde i bevoksningerne, så der vil være steder på banen, hvor vi kan nyde nyt udsyn, når det igen bliver muligt at spille. Dette arbejde er ved at være afsluttet og der er nu fuld fokus og gang i forberedelserne til åbning af banen, i det omfang det er muligt.  Der bliver klippet greens og forgreens ligesom der snart forsøges med teestederne. Dette kan imidlertid kun ske med  singleklippere, (en klipper som man går bag) og er noget mere tidskrævende, da det også er vanskeligt at komme rundt. Det er således kun muligt at benytte singleklipperne, hvis man også går med dem mellem greens, da klipperne ikke kan trækkes rundt af en arbejdsbil som greenkeeperne normalt gør.

Så selvom vejret har været lidt bedre, må vi stadigt have tålmodighed inden vi kan skyde ”golf 2020” i gang for alvor.

Der kan fortsat samles bolde på Drivingrange og med lidt mere tørvejr kan der jo startes her. Puttinggreen og indspilsområdet er også blevet åbnet igen, så der kan trænes i alle facetter af golf.