TILBUD OM MEDLEMSKAB

Beierholm

[vc_column width=”3/4″]BEIERHOLM er en 100% danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed med over 1000 medarbejdere fordelt på 26 kontorer i hele Danmark.

Beierholms kernekompetence er mindre og mellemstore virksomheder, som tilbydes hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg.

Beierholms to Aarhus-kontorer er primo januar 2018 flyttet sammen i et nybygget revisions og rådgivningshus på Tangen 9. – Vi har fået de optimale rammer om en fælles dagligdag, som vi længe har glædet os til, siger sektionsleder Torben Hald.

 

De bedste til mennesker – kunder og medarbejdere

Nærhed og menneskelighed præger ikke kun de ydelser, vi tilbyder vores kunder. Det er også noget, der kendetegner vores arbejdsmiljø. Derfor har Great Place to Work® flere år i træk kåret Beierholm som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

I en brancheanalyse fra det anerkendte Aalund Business Research viser “Revisionsbarometret 2017” stor tilfredshed fra kundernes side med Beierholms ydelser og kompetencer. Både når det gælder samlet tilfredshed og samlet imageopfattelse bedømmes vi af vores kunder meget højt. Det styrker vores forventninger til fremtiden og giver os samtidig rygstødet til yderligere kundefokus og kompetenceudvikling.

 

Vi er med dig på hele rejsen

Beierholm kan rådgive din virksomhed på rejsen mod vækst. Vi er en aktiv sparringpartner for tusindvis af virksomheder, der trækker på vores lokalkendskab, branchekendskab og internationale udsyn. Er du nystartet iværksætter, der brænder for at komme i gang? Har du allerede bevist, at du kan og har brug for at sætte virksomheden op i gear? Eller overvejer du at sælge livsværket? Uanset hvor du er på rejsen, står vi klar med rådgivning, der flytter din virksomhed.

 

Kontakt os

Kontakt Beierholm i Aarhus på telefon 87 32 57 00 og hør hvordan. www.beierholm.dk