TILBUD OM MEDLEMSKAB
Vælg en side

Booking og bekræftelse af tider

12 maj 2022

Kære medlemmer og gæster

For at give flere af vores medlemmer og gæster mulighed for at kunne finde en ledig tid på banen, gælder følgende regler, der skal sikre at de bookede tider også bliver benyttet.

I tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 19.52, skal man alle dage have en bestilt og bekræftet tid på GolfBox, for at måtte spille på banen.

Booking af tider kan ske som hidtil, indtil 2 minutter før start. Ved du at du har en tid du ikke skal bruge alligevel, må du meget gerne afbestille den i god tid så et af vores andre medlemmer kan få glæde af den.

Tiderne skal bekræftes, dette kan ske tidligst 2 timer før og senest 10 minutter før ens starttid, da de ellers bliver frigivet igen, så andre kan booke dem.
Tiderne kan både bekræftes på touchscreen i klubhuset samt fra GolfBox App´en blot man er inden for en radius på 3 km fra midten af banen.

Glemmer man at afbestille eller bekræfte sin tid bliver man registreret på en No-show liste, denne vil blive trukket i GolfBox hver dag, og dem der står på listen, vil første og anden gang få en advarsel, tredje gang vil man blive tildelt 14 dages karantæne fra spil på banen samt tidsbestillingen i GolfBox.

Kan man ikke bekræfte sin tid på grund af nedbrud i GolfBox, GolfBox app´en eller touchskærmene, skal man snarest efter runden sende en besked på mail til info@aarhusgolf.dk om dette.

Du kan læse klubbens ordensregler her: https://aarhusgolf.dk/ordensregler-for-aarhus-golf-club/

Med venlig hilsen
Bestyrelsen