TILBUD OM MEDLEMSKAB

Juniormatch og fællesskab

Der spilles løbende en Juniormatch, som kun er for juniorer. Alle kan deltage uanset alder og niveau. De yngste spiller måske bare et par huller og hygger sig – det kalder vi banetræning. Der vil være voksne hjælpere tilstede.

Hvis man er god til at træne og føre sin logbog, vil man med tiden komme til at spille på den store bane.

I spiller 9 huller med HCP. Der vil være voksne hjælpere tilstede, men du skal selv kunne finde ud af at overholde golfetiketten. Hvis man er god til at træne og føre sin logbog, vil man med tiden komme til at spille på den store bane alene

Vi afslutter med fællesspisning og præmieoverrækkelse. Tilmelding foregår på Golfbox.dk.

Har man lyst til flere fællesskaber, er der gode muligheder for at deltage i DGU’s hold- og individuelle turneringer i alle aldersgrupper. Juniorudvalget hjælper med vejledning og tilmelding, da der er mange tilbud at holde styr på.

Her møder man mange junior fra de omkringliggende klubber. Her mødes man og spiller golf tilpasset alder og niveau. Selvom vi spiller turnering, så vægtes det sociale fællesskab stadig højt, Nu er konkurrence delen bare en del af vores fællesskab

Som nybegynder opfordrer vi til at deltage i Super 6 for 11-18 årige. Her møder man mange junior fra de omkringliggende klubber. Her mødes man og spiller golf tilpasset alder og niveau. Det sociale fællesskab vægtes her meget højt fremfor konkurrencen.