TILBUD OM MEDLEMSKAB

Martin fra Cand+

28 juni 2018

En af klubbens sponsorer Martin fra Cand+ har sendt dette indlæg til klubben, hvor Martin fortæller om sine oplevelser som sponsor her i klubben.

Glæden ved golf og det gode netværk kan sagtens gå hånd i hånd

Det er nærmest blevet en naturlov, at man som virksomhedsejer skal være en del af relevante erhvervsnetværk, så man kan komme ud og møde andre virksomheder og opdyrke potentielle forretningsmuligheder. Dette var helt sikkert også vores tanke, da vi første gang indledte dialog med Aarhus Golfklubs erhvervsnetværk. I Cand er vi et Talent Management Bureau, hvor virksomheder nemt og fleksibelt kan leje dygtige studerendes arbejdskraft, hvor vi sikrer, at der er et match mellem udfordringer hos virksomhederne og kompetencerne hos studerende. Vi var derfor ikke et sekund i tvivl om, at vi nok skule møde nogle interessante virksomheder, som vi potentielt kunne gøre forretning med. Men alligevel har jeg altid været lidt tilbageholdende omkring disse netværk, fordi det hurtigt bliver meget formelt, og du skal sælge din virksomhed på under et minut.

Men nogle gange skal der ikke mere end en fælles interesse til for at nedbryde de formelle rammer og kunstige salgssituationer. Det blev hurtigt min oplevelse af Aarhus Golfklubs erhvervsnetværk. Her mødes vi med jævne mellemrum til mandagsgolf, hvor vi går 9-huller med forskellige medlemmer af netværket. Dette giver en utrolig afslappethed, hvor der hurtigt bliver fokus på relationerne på tværs af alle aldre, virksomheder og status. Denne uformelle stemning overføres samtidig til andre arrangementer som Business Brunch og Netværksmøder.

Jeg har været utrolig glad for at være en del af Golfklubbens netværk. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at værdien også gerne skal gøres op i kroner og øre, når de sparsomme netværksudgifter skal prioriteres, men når det er muligt at forene forretningsmuligheder med fritidsinteresser, så kommer man bare rigtig langt i min bog. Dertil kommer at golf bare er den perfekte netværkssport, netop fordi den gør det muligt at spille mod hinanden på tværs af alle aldre, niveauer og køn – det er bare ikke muligt med mange andre sportsgrene.