TILBUD OM MEDLEMSKAB
Vælg en side

Pandaerne

Spil golf med Pandaerne i Aarhus Golf Club

Vil du gerne lære at spille golf?

Hver torsdag samles Pandaerne. Vi hygger, spiller og leger sjove golf-lege i Pandaskoven

Hvem er Pandaerne?

Pandaerne er et rigtig godt sted at starte, for 7-9-årige piger og drenge som gerne vil have det sjovt med golf. Er du lidt yngre eller ældre og synes at det kunne være sjovt at være med så er du også meget velkommen.

I Pandaskoven er der masser af glæde, venskaber og udvikling. Du lærer at spille golf mens du griner, leger golflege, hygger dig og får en masser sjove oplevelser med dine nye pandavenner.

Panda mor, far eller bedsteforældre

At være forældre til en pandagolfer i Aarhus Golf Club betyder, at du muligvis et trådt ind i en ny og anderledes verden, specielt hvis du ikke selv spiller golf.

Men frygt ikke, for uanset om du selv spiller golf eller ej, så hjælper vi dig med at engagere dig i dit barns golf og med at bliver en del af fællesskabet hvor vi skaber en masser gode oplevelser for børnene.

Vi benytter mandagens træninger samt vores facebookgruppe Aarhus Golf Club juniorer til at kommunikere med hinanden, så du altid ved hvad der sker og kan følge med i vores træninger og arrangementer

Bare mød op – vi står klar til at hjælpe

Hvis du har lyst til at prøve at være panda i Aarhus Golf Club, så kom forbi en mandag og vær sammen med de andre Pandaer. Du behøver ikke at have spillet golf før og du kan låne golfudstyret af os. Bare kom i noget tøj du kan røre dig i.

Træningstid

Pandaerne mødes hver mandag kl. 16:00-17:00. Træningen er en kombination af lege, social hygge og golflege på træningsområdet ved klubhuset, som vi kalder Pandaskoven.

Pris og tilmelding

Det koster 500 kr. at være medlem af Pandaerne i hele den første sæson, herefter koster det 500,- kr pr. halvår i kontingent indtil du fylder 10 år.
Men de første 3 gange kan du komme helt gratis for at se om det er noget for dig..