TILBUD OM MEDLEMSKAB

Pandaerne

Spil golf med Pandaerne i Aarhus Golf Club

Vil du gerne lære at spille golf?

Hver mandag samles Pandaerne. Vi hygger, spiller og leger sjove golf-lege

Hvem er Pandaerne?
Pandaerne er et rigtig godt sted at starte, for 7-9-årige piger og drenge som gerne vil have det sjovt med golf.
I Pandaskoven er der masser af glæde, venskaber og udvikling. Du lærer at spille golf mens du griner, leger golflege, hygger dig og får en masser sjove oplevelser med dine nye pandavenner.

Panda mor, far eller bedsteforældre
At være forældre til en pandagolfer i Aarhus Golf Club betyder, at du muligvis et trådt ind i en ny og anderledes verden, specielt hvis du ikke selv spiller golf.
Men frygt ikke, for uanset om du selv spiller golf eller ej, så hjælper vi dig med at engagere dig i dit barns golf og med at bliver en del af fællesskabet hvor vi skaber en masser gode oplevelser for børnene.
Vi benytter mandagens træninger samt vores facebookgruppe Aarhus Golf Club juniorer til at kommunikere med hinanden, så du altid ved hvad der sker og kan følge med i vores træninger og arrangementer

Bare mød op – vi står klar til at hjælpe
Hvis du har lyst til at prøve at være panda i Aarhus Golf Club, så kom forbi klubben og vær sammen med de andre Pandaer. Du kan her se hvornår Pandaerne spiller golf sammen.

Pris og tilmelding
Det koster 500 kr. at være medlem af Pandaerne i hele den første sæson, herefter koster det 500,- kr pr. halvår i kontingent indtil du fylder 10 år.
Men de første 2 gange kan du komme helt gratis for at se om det er noget for dig.