TILBUD OM MEDLEMSKAB

Plads til alle på banen

16 juni 2020

Vi er mange, der gerne vil spille golf på vores dejlige bane – og det er jo bare dejligt.

Men det understreger samtidig behovet for, at alle på banen gør deres bedste for at få spillet til at foregå smidigt og med respekt for de øvrige spillere på banen.

Hold tempo på banen, vær klar til at slå, led ikke for længe efter bolden, ryk et eller flere teesteder frem, hvis det kniber med at følge med. Følg i det hele taget alle anbefalingerne fra “ready golf” kampagnen.

Hvis man ikke kan holde tempo med bolden foran, så skal der lukkes igennem. Og det skal der uanset hvor mange bolde, der kommer efter. Luk igennem med et smil og glæd jer over, at presset bagfra dermed forsvinder. Men tænk ready golf, hvis I vedblivende ikke kan følge tempoet fra de forangående.

Hvis alle holder trit med bolden foran,  så kan man ikke – selvom man er en lynhurtig bold – forvente at blive lukket igennem. Find i stedet et tempo, der passer, så I undgår at genere bolden foran.

Hvis man er ny på banen, så er det en god ide, at finde tider, hvor der er mindre run på banen så man kan øve sig i fred og ro. Det samme gælder, hvis man har behov for en flyvende runde sammen med andre med samme behov og samme fart på spillet.

Golf er en social sport – hvor den enkelte spillers optræden på banen har afgørende betydning for, at alle går hjem med en god oplevelse. Og det er for at få den oplevelse vi alle går på banen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen