TILBUD OM MEDLEMSKAB

Træning

Hvad betyder det at gå til golf

Vi håber du har lyst til at komme til holdtræning hver uge sammen med de andre juniorer. Du kan lide frisk luft og motion i det fri. Du har lyst til sjov, men kan også koncentrere dig, når træneren giver en instruktion.

For at udvikle dig bedst muligt, er det vigtigt, at du også kommer på golfbanen udover holdtræningen. Du må komme lige så ofte du orker, og slå alle de bolde du kan klare.

Der vil derunder være rig mulighed for at deltage i forskellige typerturneringer alt efter alder og niveau.

Kom påklædt efter vejret. Flere lag er godt, hvis vejret skifter.

Forældre vil indgå i forskellige hjælperroller, som planlægges af juniorudvalget.

 

Udviklings plan og Banetiladelse

Udviklingen for juniorer kan være meget individuel, da det i høj grad afhænger af lysten til at træne og dygtiggøre sig.

Vi har sammensat et struktureret udviklingsforløb, hvor der er plads til alle.

Alle juniorer tilbydes ugentlige holdtræninger, som passer til den enkeltes niveau, alder og ambitioner. I videst muligt omfang forsøges det også at tage hensyn til sociale relationer spillerne i mellem, når holdene sammensættes.

Læs mere om de enkelte trin her.

Du kan opnå banetilladelse til den store bane, når du får et handicap under 54. Det vil du kunne opnå ved at følge vores udviklingsforløb

 

Junior og ungdomselite

Gennem den struktureret udviklingsplan ønsker vi at skabe fremtidens elitespillere. Nuværende elitespillere vil til gengæld være forbilleder for vores juniorer og motiverer dermed til dygtiggørelse og begejstring for golfsporten.