TILBUD OM MEDLEMSKAB
Vælg en side

Introduktionen til golfteknik

Undervisningstider for oprettede hold i 2022.

Hold 1:
De pågældende prøvemedlemmer på dette hold har fået besked fra sekretariatet.
Der er undervisning fra 17-19.

Mandag den:
4. april
11. april
25. april
2. maj
9. maj

Hold 2:
De pågældende prøvemedlemmer på dette hold får besked fra sekretariatet.
Der er undervisning fra 17-19

Mandag den:
16. maj
23. maj
30. maj
13. juni
20. juni

Her kan du se det du bliver undervist i

Putting

Et put er når bolden skal trille/rulle hen mod eller i hullet. Når man udfører et put, er det vigtigt at grip, opstilling og skulderrotation er på plads. Dette er ikke ligesom de andre golfslag, da håndleddene skal være passive.


Chip


Et chip-slag er flade eller lidt høje slag ind på green. Her ligger fokus på grip, opstilling og bevægelsen med skuldrene (Pendulsving).

 

Pitch

Et pitch-slag kommer ud som en flot høj bue, hvor bolden flyver ind mod green. Her ligger fokus på grip, opstilling og rotation med skuldrene samt bevægelsen i håndledende.
 

Lange slag

Jernslaget er det mest normale slag i golf. Her bruger du et jern til at lave slag hvor bolden flyver igennem luften. Svinget bruges også til slag med køller. Her er der fokus på grip, sigte, opstilling og kropsrotation.


Bunkerslag

Når bolden lander i en bunker (Sandet ude på banen), så skal man lade jernet glide hen over sandet. Dette slag er ikke som de andre, da man ikke må røre bolden. Her lærer du hvordan man skal få bolden ud af sandet med den rigtige grip, opstilling og fart i kropsrotationen.